InDesign távoktatás indul?

A címbéli kérdés megválaszolásához a segítséged kérném: részt vennél-e egy – a Lightroom tanfolyamhoz hasonló –, tömör, lényegre törő InDesign távoktatáson, heti 2 órában, 4 héten át, valamelyik hétköznap esténként 21 órakor, 12 000 Ft-ért? (A befizetett összegről természetesen számlát adok.)

A 8 óra alatt néhány kiadvány (szórólap, prospektus, naptár, éves jelentés) létrehozásán keresztül mutatnám be az InDesign használatát – a munkát leegyszerűsítő tippekkel, trükkökkel színesítve az oktatást. Elsősorban azoknak ajánlanám a részvételt, akik a legfontosabb (autodidaktaként is könnyen elsajátítható) alapokkal már tisztában vannak, és szeretnének tovább lépni; de azoknak is hasznos lehet, akik még egyáltalán nem ismerik a programot, viszont kíváncsiak rá, hogy milyen lehetőségeket kínál.

Akárcsak a Lightroom tanfolyam esetében, itt is egy komplex szolgáltatást szeretnék nyújtani, vagyis

  • az órák után megkapnád azok tömör, írásos vázlatát, PDF formátumban;
  • a tanfolyam után is segítenék az InDesign használatával kapcsolatos kérdéseid megválaszolásában;
  • segítenék a nyomdai kivitelezésben is, a technikai segítségnyújtáson túl 10 % kedvezmény biztosításával a Reactor digitális nyomdában (200 000 Ft vásárlási keret erejéig, a tanfolyam elvégzésétől számított egy éven belül – így akár „pénzt is kereshetnél” a tanfolyamon történő részvétellel, a Reactornál történő 120 000 forint feletti vásárlás esetén).

Vagyis egy olyan tanfolyam lenne, melyen én szívesen részt vennék. :) Tehát még egyszer a kérdés (kérlek, csak akkor válaszolj igennel, ha tényleg komolyan gondolod):


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

2 hozzászólás a(z) “InDesign távoktatás indul?” bejegyzéshez

  1. macskafaraok avatar

    egy ismerosomnek mindenesetre ajanlom,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: