2008–2009 legfinomabb hangulatkonzervjei

Kihasználva a Blurb új ProLine opcióit, 190 g-os Pearl fotó papírra nyomva, (frissítve (2011. 05. 18.): → frissült könyvválaszték) Charcoal end sheet-tel* már a Halmarketből is megvásárolható negyedik fotókönyvem, melybe 2008 és 2009 legjobb 60 halfotóját válogattam össze. (Az említett extrák miatt az ára is magasabb, de biztos vagyok benne, hogy pont annyira kelendő lesz, mint a korábbi könyveim.) A teljes kötet végiglapozható itt:

http://static.issuu.com/webembed/viewers/style1/v1/IssuuViewer.swf

Nyilván most rengetegen iszonyúan fel vagytok háborodva, amiért csak 60 fotó került bele a könyvbe, holott 61-et ígértem. Ennek oka egyszerű: így éreztem jobbnak – két képet töröltem, és egy másikat raktam be helyettük. De mielőtt agyvérzést kapnátok, egy nyereményjátékot hirdetek. Aki a leggyorsabban megírja hozzászólásban, hogy az alábbi kép hányadik szeletkéi (balról számolva) nem kerültek bele a végső produktumba, az egy 2010-es hangulatkonzerv könyvet nyer. Tehát két számot várok – segítségül pedig elárulom, hogy a könyvben szereplő fotók bal széleiből áll a montázs, és nem a könyvbéli sorrendben, hanem időrendben:

Előzetes

* Vajon hogy van ez magyarul? – nem szó szerint nyilván.

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

3 hozzászólás a(z) “2008–2009 legfinomabb hangulatkonzervjei” bejegyzéshez

 1. Humi avatar
  Humi

  Gratulálok az újabb könyvhöz és a fotókhoz, szép az összes egytől-egyig.
  Viszont a feladvány igen trükkös, ugyanis szerintem csak egy olyan szelet van amihez nem tartozik teljes fotó a könyvben, ez szerintem pedig a 34-es, ami valójában két szám egy 3-as és egy 4-es :).

 2. hal avatar

  Köszönöm, örülök, hogy tetszenek.

  Nem, ennyire nem bonyolítottam túl, két (kétszámjegyű) számot vártam volna; de úgy érzem megérdemled a nyereményt, mert nem volt egyszerű a feladvány, és a másik kiselejtezett kép (a 35-ös) nagyon hasonlít arra, ami végül bekerült a könyvbe. E-mailben kereslek a postacímed miatt.

 3. Humi avatar
  Humi

  Igen a felhők gyanúsak voltak, de úgy gondoltam az mégis az a kép lehet, mert az 53-asnál is csalafintának találtam a fák törzsének a görbéit. Egyébként arra is nagyon jó volt ez a játék, hogy még jobban elmerüljön az ember a hangulatkonzervek között. Lett is pár kedvencem a az új válogatásból :).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: