#461 • 2018. 08. 05. • Pilisszántó: Szedmina – Piliscsév: Pincefalu

Szellemi útravalóm Virág László egyik előadása (A szexualitás mágikus aspektusairól, a vonzásról) – ezt hallgatom útközben az autóban.

Múlt héten azt írtam, hogy „az aljnövényzet, a talaj, a domborzat, a fények, az illatok, az időjárás, a hangok és ezek különböző kombinációi mind-mind átélve” – most pedig már-már úgy érzem, hogy minden le is van fényképezve (öt és fél kilométer után exponáltam másodszor, ami nálam rendkívül lassú futográfusi tempó), mikor megérkezek Piliscsév-Pincefaluba. Az erdőből kiérve mintha hobbitfalvába csöppentem volna: a pincékből átalakított lakóházak a városi nagyzást megszokó szem számára különösen apróknak tűnnek. Varázslatosan bájos hangulatot árasztanak a nagyra nőtt fáktól árnyékos „utcákon” rendre felbukkanó asztalok és padok mögül kukucskálva.

„Kattintotam”, de rögtön utána felteszem magamban a kérdést: volt értelme? A következő válasz születik meg bennem: legfeljebb akkor, ha megadom hozzá a GPS koordinátákat is, és te odamész, és átéled. Rajtam ne múljon: 47°41’21.744″ N, 18°50’29.616″ E.

263 potyautas a jobb lábamon.

A fotókat Huawei P20 Pro telefonnal készítettem, és Adobe Photoshop Lightroommal konzerváltam (lapozható galéria a bejegyzés végén).

200×200 km projekt

Futográfus archívum

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: