A segítségeddel folytathatom

Válság idején egy grafikus viszonylag könnyen nélkülözhető, így mostanában több időm marad a gondolkodásra – és persze ezzel fordított arányosságban jóval kevesebb pénzem a megélhetésre. Miért vagyok itt? Mi a küldetésem? Mivel tudok örömöt okozni? Mi az, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni? Ezeket kérdeztem magamtól. És a válaszok mind egy irányba mutattak: futográfusként vagyok leginkább a helyemen, úgy érzem, ez a küldetésem. Ezért úgy döntöttem, megpróbálom a futással és a fotózással egy harmadik szenvedélyemet, a „grafikusságomat” is egyesítve új formában publikálni azt a végtelen csodát, melyet futókalandjaim során átélek.

Húsvét az újjászületés, a megújulás ünnepe, ráadásul éppen 7 éve kezdtem el futni, így hát április 10-én (a névnapomon) elkezdtem megvalósítani egy három éve született ötletem, a Futográfus magazint. Ezentúl ebben (és csak ebben) a PDF formátumban letölthető (később talán nyomtatásban is megjelenő) magazinban tárom eléd az élményeimet, futográfiáimat és egyéb hangulatkonzervjeimet. Arra kérlek, hogy ha tetszett, amit idáig tőlem kaptál, támogass az adományoddal, hogy beindulhasson az „energia-pingpong”, melyet ügyfeleimmel sokszor „játszottunk már”: mikor az alkotás határtalan boldogság lesz a pozitív visszajelzések által, és a visszajelzést adó örömmel fogadja az „ihletett végterméket”. Ez a pozitív visszajelzés most részedről egyfajta megelőlegezett bizalmat is kíván, hiszen a Futográfus magazin első száma csak egy hét múlva jelenik meg, de már most mutatom a keretét:

További információk

  • A magazin – elsősorban fotóim mennyiségének függvényében – változó terjedelmű (kb. 24–48 oldalas) lesz.
  • Oldalanként és oldalpárban is letölthető lesz – a számodra leginkább kényelmes fogyasztáshoz.
  • Nagyjából hetente jelenik meg, havonta 4 vagy 5 száma lesz, attól függően, hány hétvégét foglal magába a hónap.
  • Alkalomszerűen nem csak futográfiákat (vagyis futásaim során készített fotókat) tartalmaz majd, hanem egyéb hangulatkonzerveket is (mint pl. az első számban Cimbi kutyám balatoni hullám és hattyú „vadászatát”).
  • A magazin végén képjegyzék lesz, GPS koordinátákkal – így nem lesz többé szükség a „hol készült?” kérdésre.

Adományozási lehetőségek

Nagy szeretettel és hálával fogadom tetszőleges összegű adományodat, melyet az alábbi gombra kattintva küldhetsz el (a PayPalon keresztül bármilyen online fizetésre alkalmas bankkártyával fizethetsz). Sok kicsi sokra megy, bármilyen kis összeggel is nagy örömöt okozol!

Külön köszönöm, ha e bejegyzés megosztásával is segítesz eljuttatni a Futográfus magazin hírét mindazokhoz, akiket érdekelhet!


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: