Térdfájás, cipőszakadás

Csak a futásom elején volt benne részem (mióta áttértem a természetes futási stílusra, megszűnt), de július végétől sajnos újra társamul szegődött a jobb oldali térdfájdalom. Hátul a térdhajlatban fájt, onnan sugárzott szét a lábszáramba izomláz-szerűen (pedig utóbbit a futások hossza nem indokolta). A tünetek ismeretében egy kedves ismerősöm „megnyugtatott”: ő is ugyanezt érzi, és porcleválása van. Augusztus 21-től Hialuron-t szedek, és július vége óta múlt hétvégén először futottam térdfájás mentesen.

A testin kívül jött egy tárgyi kellemetlenség is a futóéletembe: alig 600 km után kedvenc futócipőm elszakadt – pedig legalább egy ezrest tervezek futni benne, mint az elődjében. Szerencsére Zoli a multiNavigátorból volt olyan nagylelkű, hogy garanciálisan befoltozta (pedig a cipőt még 2015 végén vettem – akkor tartaléknak, ezért sokat pihent a padláson). Remélem, sokáig bírja még – akárcsak a térdem (illetve utóbbi remélem, még előbbinél is sokkal tovább).


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: