Online élet a Facebookon kívül – vagyis hal máshol?

Év végi „Facebook trilógiám” (első, második) záró darabjában bemutatom, hol követhetsz, ha nem ragaszkodsz a Facebookhoz (itt most csak azokat a csatornákat említem meg, melyeket jelenleg is rendszeresen használok – de a többit is megtalálhatod a Kapcsolat oldalon).

Honlapom →

2000-ben született, 2005-től blogolok is rajta. Ez az a hely, ahol szinte minden engem érdeklőt, rólam szólót megtalálsz – legalábbis amennyiben eljutok a publikálásáig. Az új tartalmakra feliratkozhatsz RSS csatornán keresztül (ehhez már hat éve ajánlottam a Feedly-t); de kérhetsz akár e-mailt is a friss bejegyzésekről – utóbbihoz kattints az oldal jobb alsó sarkában megjelenő Követem gombra.

Flickr →

A Flickr-t hiányosságaival együtt is, a kezdetektől fogva a legjobb fotómegosztó oldalnak tartom – ezért előfizetője is vagyok. Ide minden olyan fotómat feltöltöm, ami egy kicsit is érdekes.

Instagram →

Hogy ne egy az egyben a Flickr oldalam „másolata” legyen, az Instagramra – mintegy az Insta kezdeti időszakából inspirálódva – csak négyzetes formátumban töltöm fel a képeimet (amik ebben az oldalarányban „nem működnek”, azok innen kimaradnak).

500px →

Az 500px oldalamra csak a legjobb fotóimat töltöm fel – pontosabban azokat, melyeket készítésük után fél évvel méltónak érzek a „bestof” kategóriába soroláshoz (ezeket a Flickr-en a Best of albumomban találod).

Strava →

Futásaimat, biciklizéseimet, sétálásaimat, túrázásaimat követheted nyomon Strava oldalamon.

Endomondo →

Endomondo oldalam a Strava „tükörképe”. Ezzel kezdtem, a Stravaval folytattam, majd visszatértem ide, de idén júniustól ismét a Stravat preferálom.

Twitter →

A bevezetőben azt írtam, hogy itt most azokról a csatornákról lesz szó, melyeket jelenleg is rendszeresen használok – ez a Twitterre csak annyiból igaz, hogy rendszeresen mennek ki rá az automatikusan megosztott blogbejegyzéseim és a Flickr-re feltöltött fotóim.

Redbubble →

„Tipós” grafikáimmal és fotóimmal díszített ajándéktárgyakat vásárolhatsz itt – és bár Redbubble oldalamra jelenleg egyáltalán nem igaz, hogy rendszeresen frissítem, de épp mostanában tervezem feléleszteni.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: