Vissza kellett volna olvasnom három évvel ezelőttről:

(…) ezennel nyilvánosan elengedem a 200×200 km projektem, mint kereseti forrást, és ha esetleg már nem lesz pénzem benzinre, hogy egyre messzebb menjek itthonról, akkor majd magamban utazok tovább (…)

vagy előkeresni e közvélemény kutatás eredményét: összesen 4 válasz, melyből ketten lennének előfizetői az akkor tervezett 200×200 magazinomnak.

De számomra így lett teljesen kerek, és most úgy érzem, ezzel adtátok a legtöbbet, hogy „segélykiáltásomra” nem adtatok szinte semmit (egyetlen adomány érkezett). Így – közel 15 év után – ismét elengedhetek valamit, tovább egyszerűsítve az életem, és kapok heti 8-10 óra „extra időt”, melyet eddig blogolásra és a fotóim publikálására fordítottam. Hálásan köszönöm!

2 hozzászólás ehhez: „Futográfus magazin helyett: itt a vége, fuss el véle

 1. Szia Zsolt,

  Ritkan olvasom a blogodat (sajnos), de akkor nagy orommel. Fantasztikus helyeken jarsz / futsz / fotozol. Orom es kivaltsag, hogy ezt lathatjuk es megosztod velunk.
  Ha meg nem gondolkoztal benne en javaslom, hogy nezd meg, probald ki a Patreont (https://www.patreon.com/europe) Kivalo lehetoseg, hogy mindazok, akik olvasnak es kovetnek, segithessenek hozzajarulni a blogod es munkassagod fenntartasaban.

  D.

  1. Szia D (ismerjük egymást?),

   köszi a tippet, épp a Patreon adta az ötletet (ahol egyébként már próbáltam gyűjteni egy fotókiállításra – hasonló sikerrel), csak aztán egyszerűbbnek láttam így. De már nincs kétségem afelől, hogy a Patraonon keresztül is hasonló lenne az érdeklődés. Most úgy gondolom, végre végleg elengedtem, hogy az általam közvetített értékekből pénzenergiát nyerjek vissza; és határozottan jó érzés nem pazarolni időt arra, hogy azt a sok csodát, amit átélek, megpróbáljam átadni (úgyis reménytelen).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.